Skinners Webshop

Om Skinners

Familjen Skinner har tillverkat djurfoder i sju generationer. Dokument visar att kvarnen som ligger i staden Stradbroke i Suffolk, östra England, var i gång så tidigt som 1688. Men, familjens långa historia betyder inte att de är fångna i det förgångna; kvarnen i Stradbroke är bland de mest sofistikerade tillverkningsanordningarna i Storbritannien. Skinner´s började med hundfoder 1971 och tillverkar alla sina produkter på ett ställe, vilket gör det möjligt för fabriken att kontrollera kvaliteten på ingredienserna och slutprodukten mycket noggrant. Skinner´s vet exakt vad som ingår i produkterna och de väljer ut de finaste naturliga ingredienserna.

Skinner´s produkter är provade, testade och betrodda av en bred och varierad skara bestående av både professionella och hundentusiaster. Flera av Englands mest framstående utställningshundar, agility- och lydnadshundar, fälttävlansmästare, vakthundar och tävlande husky-team tackar den fina kvaliteten som Skinner´s hundmat ger dem. Detta gäller även idag, med många ledande hunduppfödare och tränare som rekommenderar Skinner´s foder.

Skinner´s tillverkar en mängd olika foder som var och ett blivit noggrant sammansatt av vår foderexpert, för att uppnå den perfekta balansen av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler som din hund behöver. Oavsett ålder, ras eller aktivitetsnivå på din hund har Skinner´s ett foder som passar.

Skinner´s erbjuder två olika produktsortiment.

  • Skinner´s Field & Trial är fullfoder speciellt anpassat för alla typer av arbetande hundar i olika åldrar med olika höga energibehov. 
  • Skinners sortimentet är anpassat för alla typer och raser av sällskapshundar i olika åldrar.

Skinner´s stödjer helhjärtat sina kunder och  sponsrar många hundutställningar, agility-evenemang, championats, fälttävlingar och arbetstester över hela England och i Europa. Skinner´s hittar du allt som oftast vid ett antal utställningar, evenemang och vilt-mässor under säsongerna, där våra tillmötesgående team gärna besvarar de frågor som du kan ha angående våra produkter. Skicka gärna dina frågor till info@skinners.nu så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.